Informace pro účastníky soustředění 9.-25.2.2013 v Doha v Kataru

03.02.2013 10:01

Zahájení soustředění: Letiště Václava havla, Praha - Ruzyně, sobota 9.2.2013 - 13:30 v odletové hale terminálu 1 (lety mimo shengenský prostor)

Ukončení soustředění: Letiště Václava Havla, Praha - Ruzyně, pondělí 25.2.2013 - cca 13:00 v příletové hale terminálu 1 (lety mimo shengenský prostor)

Vedoucí soustředění:

MUDr. Boris Živný, mobil ČR: +420 603 740 167, mobil Katar: +974 706 332 57, email: zivny@neurocentrum.cz, skype name: boris.zivny

Trenéři:

Boris Živný, Eshed Meseritz

Rezervace letenek: Booking Details - EXDK6W

Podmínky letecké přepravy: Conditions of Contract and Other Important Notices

Adresa ubytování v místě pobytu:

City Suites Hotel Apartments, Ras Abu Abboud Road, P.O. Box 9786, Doha, State of Qatar

Místo soustředění:

Doha Sailing Club, Ras Abu Aboud Road, 4398 Ad Dawha, Ad Dawhah, Doha, State of Qatar

Zajištění účastníků soustředění na místě a zálohová platba:

Ubytování, stravování a další potřeby účastníků soustředění vč. volnočasových aktivit budeme na místě zajišťovat společně včetně plateb za ně. K tomuto účelu je potřeba za každého účastníka sosstředění poukázat 2. zálohu ve výši 15.000 CZK na účet č. 19-1423430277 / 0100 tak, aby byly peníze připsány na účet před odletem, tedy do pátku 8.2.2013. Po ukončení akce budou skutečné náklady rozpočítány a vyúčtovány.   

Co vzít s sebou:

doklady a dokumenty: platný cestovní pas, katarské vízum (má vedoucí soustředění), cestovní pojištění na organizovaný sport (jachting) na dobu od 9. do 25.2.2013, kapesné 100 USD v hotovosti, souhlas rodičů pro děti dítěte do zahraničí a prohlášní rodičů o zdravotním stavu dítěte a zdravotní záznam opatřené úředně ověřenými podpisy rodičů (týká se nezletilých účastníků soustředění; předvyplněné formuláře si stáhněte - odkazy viz výše nebo pod položkou menu "Dokumenty ke stažení" na této stránce)

do příručního zavazadla (limit 7 kg!) - záchlanná vesta, wetsuite (neoprenový oblek), krátké kalhoty, lycra s dlouhým rukávem (top), nepomoková bunda (spray top), neoprenová obuv, čepice (přiléhavá zimní čepice a kšiltovka), sluneční brýle s šňůrkou, startovací hodinky, elastický převlek přes vestu, jachtařské rukavice, přezůvky, vyběrák, pádlo, otěž s kladkou, vlečné lano, láhev na pití (prázdná), sluchátka na televizi, frklík (tyčka se přibalí k plachtám), léky pro osobní potřebu (běžně užívané)

do spoluzavazadla (limit 30 kg!) - 1 tričko na 2 dny pobytu (cca 8, preferujte reprezentační trička trička z COOC), 1 slipy na každý den pobytu, plavky, lehké pyžamo, 2 kráké kalhoty ke kolenům (preferujte lehké, týmové), týmová lycra, týmové dlouhé kalhoty, týmová bunda, teplá mikina, náhradní čepice na vodu, lehká obuv (plastové pantofle), tenisky, velká osuška, šampon, mýdlo, kartáček a pasta na zuby, balzám na rty s UV filtrem, ochranný krém proti slunci, šňůra na prádlo a kolíčky, rínko na sušení neoprenu, drobné zákusky na vodu (tyčinky, čokoláda, ... - kdo co jí)

Vypsání závodu Qatar International Regatta - Sail the Gulf 2013: https://www.qatarsailing.org/zip/STG2013_NOR.pdf 

Předpověď počasí pro místo pobytu: https://www.yr.no/place/Qatar/Doha/Doha/

Informace o Kataru na stránkách Ministerstva zahraničních věcí České republiky: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/blizky_vychod/katar/index.html

Elektrické zásuvky v Kataru: https://zasuvky.hw.cz/index.php?kod_zeme=QA

Právo šaría: https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0ar%C3%ADa

Boris

Zpět

Vyhledávání

© 2008-2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode